Osvojite ulaznice za koncert Darka Rundeka

RUNDEK CARGO TRIO ovih je dana krenuo na regionalnu turneju, a u sklopu nje će 7. travnja nastupiti u pivnici Hopdevil u Branimir Centru. Bit će to večer europskog spleena s mnogo ljepote, ritma i lirike tipične isključivo za Rundeka, a u tome će uživati samo dvjestotinjak sretnika, koliko karata je pušteno u prodaju. Ulaznice po cijeni od 130 kuna možete kupiti u Pivnici Hopdevil, Branimir centar, etaža -1, na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

Na ovom koncertu ekskluzivno ćete čuti i pjesmu "Znak", treći singl s novog albuma koja ovih dana ima premijeru na radijskim postajama širom Hrvatske. Sam autor, Darko Rundek, singl je najavio ovako: "`Znak` je pjesma u kojoj odjekuju pitanja s kojima se oduvijek susrećemo svatko ponaosob i svi zajedno, postavljena s nježnošću i širinom koja tješi i upozorava, a kaotičnom vremenu prevrata stavlja kao ogledalo prisutnost i ljepotu".

"Plavi avion", album kojeg Trio predstavlja na turneji, zaživio je u eteru pjesmama "Indijanska" i "Para ljude vara". Objavljen je krajem studenog 2010. godine, a sam naslov asocira na svojevrstan visinski blues te više govori o duhu nego o glazbenoj formi albuma. Na njemu se nalazi dvanaest pjesama za koje glazbena kritika nalazi isključivo odlične komentare.

Ekskluzivni let Plavog aviona publici će predstaviti fine niti Rundekovog glazbenog stvaralaštva. U prvom dijelu koncerta Rundekov Trio izvodit će najnovije pjesme koje će velik dio publike ekskluzivno čuti po prvi puta jer ih još ne možete čuti na radijskim postajama, a u drugom dijelu koncerta svirat će najveće hitove zbog kojih je Rundek jedan od neizostavnih aktera Novog vala ali i europske glazbene scene. Na repertoaru će se naći Apokalipso, Ruke, Makedo, Ljubav se ne trži te mnoge druge skladbe, a nakon naše regije Plavi avion zaputit će se do Austrije, Danske i Švicarske. U Rundek Cargo Trio uz lidera nastupaju i violinistica Isabel te Dušan Vranić - Duco na klavijaturama i perkusijama.

Na proljetnoj karti Lijepe naše i susjednih zemalja upisani su i: 5.4. Ljubljana (Kino šiška), 8.4. Karlovac (Dom Zrinski), 9.4. Rijeka (HKD), 14.4. Split (Dom oružanih snaga), 16.4. Zadar (Arsenal), 26.4. Rijeka (HKD), 28.4. Osijek (Kino Europa) i 29.4. Bjelovar (Klub). U susjednoj Srbiji Rundek Cargo Trio gostuje krajem ovog mjeseca, a u Bosni i Hercegovini nastupit će u Sarajevu, 23.4.2011.

Osvoji ulaznice!

Najbržima poklanjamo dva puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Rundek Cargo Trio - Hopdevil, 7. travnja" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara