Otac Meghan Markle napao nju i Harryja: "Lagala je u svom kraljevskom govoru"

Otac Meghan Markle napao nju i Harryja: "Lagala je u svom kraljevskom govoru"
Foto: Guliver Image/Getty Images

THOMAS Markle ponovno je progovorio za britanske medije. Otac vojvotkinje Meghan Markle kaže da je žalostan jer nije upoznao ni unuka ni zeta, a njegova mu kći nije poslala ni sliku malenog Archieja. Unuka je vidio, kaže, na slikama na internetu kao i ostatak svijeta. U dugoj ispovijesti koju je dao britanskom Daily Mailu, Thomas Markle kaže da njegova kći Meghan Markle laže oko svog školovanja i da joj je on platio apsolutno sve troškove fakulteta, kao i putovanja u Englesku, Španjolsku i Argentinu.

"U svom prvom kraljevskom govoru rekla je da si je sama plaćala školovanje. To je neistina. Ja sam sve platio, imam i izvode iz banke koji to dokazuju. Nisam se o tome oglašavao ranije jer je Meghan bila trudna", kaže Thomas.

Volio bi, kaže, vidjeti unuka Archieja i vidjeti ima li dječak "Markle nos" koji imaju i on i njegova kći. Smatra da ga kći i zet zlostavljaju time što su ga potpuno izbacili iz života, a zeta je nazvao i licemjernim.

"Vidim da Harry voli unajmljivati privatne avione. Mogao je tako doći i u Mexico i zatražiti ruku moje kćeri od mene. Licemjerni su. Prave se da pomažu ljudima, a vlastitu obitelj su izbacili iz života", kaže Markle.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara