Otac Meghan Markle napravio skandal samo nekoliko dana uoči vjenčanja

Otac Meghan Markle napravio skandal samo nekoliko dana uoči vjenčanja

Foto: Splash

OTAC Meghan Markle ovih je dana top tema britanskih tabloida. Nakon što su isplivale njegove fotografije s putovanja prema Londonu na kojima je "uhvaćen" kako na internetu traži informacije o vjenčanju svoje kćeri, doznalo se da je u dogovoru s paparazzima kojima je prodao fotke za 100 tisuća funti.

Meghan je, navodno, shrvana činjenicom da njezin vlastiti otac zarađuje na njezinu vjenčanju, a kraljevska je obitelj prije nekoliko dana zamolila novinare da poštuju privatnost njezine obitelji. 

Sada je očito da su sve informacije o životu Thomasa Marklea i njegove fotke u novine dospjele njegovom voljom, a kraljevska obitelj još se nije oglasila o slučaju. Navodno će se Thomas ispričati kćeri i bez obzira na skandal u subotu je dovesti do oltara.

O cijelom slučaju oglasila se i Meghanina sestra Samantha, koja je priznala da je ona nagovorila oca da sudjeluje u priči kako bi se njihova obitelj prikazala u boljem svjetlu. Samantha je na Twitteru napisala kako nije znala da je otac uzeo novac za slikanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara