Otkrila što radi kad se tušira s mužem pa je proglasili odvratnom, muž se složio

Otkrila što radi kad se tušira s mužem pa je proglasili odvratnom, muž se složio
Ilustracija: 123rf

JEDNA je žena na teži način naučila da nije baš dobro svoje prljave navike otkrivati potpunim strancima kad se na forumu Mumsnet potužila da se njen muž žali zbog jedne stvari koju radi pod tušem. 

Ona je zaključila da je to potpuno normalno, ali mnogi se nisu složili s njom. 

"Moj muž misli da je ovo odvratno, ja mislim da je normalno. Kad se tuširamo topla voda tjera me na to da mi se piški. Neću valjda izlaziti iz kade, smočiti pod, osušiti se i onda otići na zahod. Mislim da je puno bolje za okoliš i štednju vode da to samo obavim pod tušem. Voda će to ionako oprati", napisala je ona. 

Iako je u svojoj objavi zaključila da to svi rade, pokazalo se da i nije baš tako. 

 

"Zašto jednostavno ne odeš na zahod prije tuširanja? Oprosti, ali mislim da je to odvratno", napisala joj je jedna mama. 

"Ne. To je ružno ponašanje. Nimalo mi se ne bi svidjelo da to moj muž napravi", složila se druga. 

"Uvijek znam tko piški pod tušem. Njihova tuš kabina i cijela kupaonica smrde po mokraći kao pisoar. Žao mi je, ali tako je. Jedino mjesto gdje bi mokraća trebala ići je zahod", bila je brutalno iskrena treća. 

Neki su se ipak složili s njom. 

"Ne vidim što je tu toliko odvratno. To je samo mokraća koja se odmah ispere i nema nikakve opasnosti da će se zadržati na tvom tijelu", branila ju je jedna mama. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara