Otkrili najgluplje stvari koje su napravili kao djeca, neke su nevjerojatne

Otkrili najgluplje stvari koje su napravili kao djeca, neke su nevjerojatne
Foto: Imdb

NA TWITTERU se pokrenula tema "Što je bilo najgluplje što ste napravili kao dijete?", a komentara nije nedostajalo.

"Ja sam svoj blistavi trenutak imala s oko četiri godine. Stavila sam narukvice za plivanje na stopala i skočila u bazen jer sam mislila da ću hodati po vodi. Skoro sam se utopila", napisala je tviterašica koja je pokrenula temu.

"Kad sam bila u osnovnoj, nazvala sam jedan od onih brojeva 'nazovi za dobru zabavu...' koji sam vidjela ispisan na zidu WC-a. Ostavila sam poruku. I naš kućni broj. I svoje ime. Istukli su me kao nikad", nadovezala se brzo druga, a komentari su se samo redali.

"Slučajno sam krivo rekao mami gdje me treba pokupiti nakon treninga. Pokušao sam otpješačiti kući, po oluji. Bilo je mnogo dalje nego što sam ja mislio. Prošao sam nekih šest ulica dok me policajac nije pokupio i odvezao kući."

"Bacao sam čaše vode ispred kuće jer sam se nadao da će ispariti i da će nakon toga pasti kiša kako ne bih morao ići na trening."

"Smijali su mi se jer sam jednom plakala pa sam otišla kući i stavila L'Oreal šampon na kojemu je pisalo 'bez suza'."

"Zapela mi glava u kući za barbiku. Htjela sam vidjeti kako ona vidi iznutra."

"Sestra mi je rekla da su mi obrve preširoke pa sam ih pola obrijala. Trebali su mjeseci da ponovno narastu."

"Sviđao mi se okus junior aspirina pa sam, s četiri godine, nagovorila stariju sestru da se popne na stolicu i dohvati ih s mjesta gdje je mama skrivala tablete. Ispumpavanje želuca je bilo noćna mora, ali dobila sam igračku u bolnici. Tako da, istina je, predozirala sam se."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara