Otkrili smo najljepši Advent u Zagorju

Otkrili smo najljepši Advent u Zagorju
Press

OD SUSHIJA do kobasica - sve je na meniju adventa u Westgate Shopping Cityju. Najveći hrvatski trgovački centar, Westgate Shopping City, pripremio je pravu alternativu klasičnom adventskom sajmu na otvorenom i s temperaturama u minusu. Sve čari adventa, veliko klizalište, Božićno selo u posebno uređenim baroknim paviljonima uz Westgate će ovaj advent napraviti čarobnim i za pamćenje.

Božićnim uređenjem se Westgate Shopping City pohvalio i na svojim društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Santa’s coming! #w. @mkillumination

Objavu dijeli Westgate Shopping City (@westgateshoppingcity)

Božić je sve bliže a kako bi džepovi ostali što puniji, sljedeći vikend od 21. do 23. prosinca u Westgateu traje poznati Late Night Shopping koji kupcima donosi popuste nakon 17 sati u omiljenim trgovinama, a za najbolju atmosferu pobrinut će se Pravila igre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Božična šuma - jesi li već pronašao gdje se nalazi?

Objavu dijeli Westgate Shopping City (@westgateshoppingcity)

Svaki vikend posjetitelje očekuje i glazba uživo, a cijeli program traje sve do 6. siječnja. I Djed Božićnjak je obećao svaki vikend posjetiti Westgate i svoju Božićnu šumu u kojoj će slušati želje najmlađih i darivati ih, a pridružit će mu se i Grinch te vilenjaci.Za čarobno uređenje zaslužna je austrijska tvrtka MK Illumination koja je sve Božićne instalacije ukrasila i lampicama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čarolija adventa u Westgateu kreće u subotu 🎄😍

Objavu dijeli Westgate Shopping City (@westgateshoppingcity)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara