Otkrivamo sadržaj zadnje epizode "Prijatelja"

BUDUĆI da ste unatoč upozorenju otvorili članak, znajte da će se zadnjoj epizodi posljednje, desete sezone, prikazivanja "Prijatelja", plavuša Phoebe udati za svog dečka Mikea, a najvjerojatnije je da će Rachel i Ross pronaći sreću u ljubavi.

Iako producenti "Prijatelja" drže završetak serije u tajnosti, izvor iz studija odao je Daily Expressu što će se dogoditi u zadnjoj epizodi.

Bračni par Monica i Chandler na kraju će serije shvatiti kako im nedostaje još samo dijete da bi dostigli svoju sreću, ali se još uvijek ne zna hoće li Monica zatrudnjeti ili će par posvojiti dijete.

Izvor iz studija rekao je novinarima Daily Expressa: "U zadnjoj epizodi serije biti će riješena neka pitanja koja se vuku godinama. Snimaju se dva različita završetka kako bi se fanovi što dulje držali u neizvjesnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, zna se da će se Phoebe, koja nije baš imala sreće u ljubavi, u zadnjoj epizodi udati za svog dečka Mikea.

Daily Express piše kako će Phoebina kuma biti jedna vrlo poznata glumica, čije se ime drži u tajnosti, a koja će na kraju serije završiti kao Joey-eva djevojka.

David Schwimmer i Jennifer Aniston, koji glume Rossa i Rachel, navijaju svim srcem za sretan završetak u kojem bi oni na kraju završili zajedno, kazao je izvor Daily Expressa.

Inače, svaki od glumaca prima točno milijun dolaza po epizodi, a sekunda reklamiranja u SAD za vrijeme trajanja "Prijatelja" stoji nešto manje od pola milijuna dolara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara