Otkrivene prve zvijezde Croatian Elite Streeta

OPATIJA se ponovo pokazala kao središte hrvatskog elitnog turizma. Croatian Elite Street naziv je projekta u sklopu kojeg će se na opatijskom šetalištu u kamenu isklesati imena najvećih zvijezda i to u četiri kategorije: elite, znanost, kultura i sport.

Imena prvih laureata Indexova ekipa doznala je već jutros u Villi Angiolini, no nove zvijezde birat će se čak četiri puta godišnje, i to po dvije u svakoj kategoriji.

Svoju zvijezdu na opatijskom šetalištu, koje će uskoro postati poput  onoga u L.A.-u, tako će u kategoriji elite dobiti Oliver Dragojević i Dražen Petrović posthumno, u kategoriji sport Janica Kostelić i Krešimir Čosić posthumno, u kategoriji znanost Mirosslav Radman i Nikola Tesla posthumno, te u kategoriji kultura Dragutin Tadijanović i Miroslav Krleža, također posthumno.
Hvale vrijedan projekt u izvedbi časopisa Elite, Grada Optije i mnogobrojnih pokrovitelja trebao bi kulminirati 18. ožujka, kada će se u prekrasnom okruženju opatijske rive otkriti zvijezde gore navedenih laureata.

Hoće li šetališe biti dovoljno dugo da se na njemu isklešu imena svih naših zvijezda, pitanje je na  koje je gradonačelnik Opatije Muzuru odgovorio vrlo spremno: "Ako treba, produžit ćemo rivu do Pule ili na drugu stranu, do Rijeke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Gradonačelnik Opatije Amir Muzur


Muzur i prekrasna urednica časopisa Elite Željka Marčinko

D.R.
Foto: Dragan Predojević

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara