Otkriveno što je Harvey Weinsten govorio ženama kako bi ih namamio u krevet

Otkriveno što je Harvey Weinsten govorio ženama kako bi ih namamio u krevet

Foto: FAH

HARVEY WEINSTEIN ženama je govorio da je spavao s Gwyneth Paltrow te od nje napravio zvijezdu filmom "Zaljubljeni Shakespeare" (1998.) nakon te afere.

Više žena tu informaciju potvrdilo je New York Timesu. 65-godišnji producent insinuirao bi ženama kako afera s njim može rezultirati time da i one postanu zvijezde, poput danas 45-godišnje Paltrow.

Jedna žena, koja je Weinsteina optužila za seksualni napad 2004. godine, tvrdi da je Weinstein u spavaćoj sobi držao uramljenu fotografiju Gwyneth Paltrow.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga, koju je navodno zlostavljao 2000. godine, rekla je da joj je Weinstein rekao da je bio intiman s "Paltrow i drugim zvijezdama".

"On nije prva osoba koja laže da je spavala s nekim", kaže Paltrow. "No, tu laž koristio je kao oružje", dodaje glumica koja je Timesu rekla da se osobno čula s nekoliko žena kojima je prodao tu laž.

Glumica je prije izjavila kako je producent stavio svoje ruke na nju i sugerirao da ga masira u njegovom apartmanu u hotelu na Beverly Hillsu kad je imala samo 22 godine. "Bila sam dijete i bila sam skamenjena", rekla je.

Povjerila se tadašnjem dečku Bradu Pittu koji se suočio s Weinsteinom, no nakon toga joj je zaprijetio da više nikome ne smije govoriti o tome. Paltrow tvrdi da je producent tad "dugo vikao na nju".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara