"Otpadnici" u BB-u raspravljaju o književnosti, Slavica misli da joj je "splasnuo stomak"

Foto: vb4.emotion.rs

NAKON sinoćnjeg partyja povodom Draženovog rođendana, stanari u Big Brother kući su imali problema s ustajanjem. Big Brother ih je budio glasnom trubom, no trebala im je cijela vječnost da se dignu iz kreveta. Bunovni su krenuli na doručak i kavu, a jedino je Nemeš od jutra u formi. Dok su ostali lunjali po kući ili se izležavali, on se bavio jutarnjom tjelovježbom te marljivo "pumpao" sklekove.

"Nemeš me stvarno iznenadio svojom inteligencijom i pameću"

Draženu je Big Brotheru u ispovjedaonici pjevao povodom rođendana te ga upitao kako se proveo na proslavi i što bi poželio za rođendan. Dražen je rekao da samo želi pozdraviti cijelu svoju obitelj te otkrio kako su mu oči zasuzile dok su mu ostali stanari čestitali rođendan. Big Brotheru je odgovorio i da su mu u kući najdraži Lester, Nemeš i Nikola. "Nemeš me stvarno iznenadio svojom inteligencijom i pameću, jako mi se sviđa, pomaže mi u svemu i uvijek je tu kada nešto zatrebam".

Od stanara na otpadu danas je najvrjedniji bio Duško. Prvi je ustao te palio vatru, dok se ostatak ekipe izležavao na madracima. Soraja je također ustala te se marljivo uređivala pred ogledalom. Okupili su se na suncu te raspravljali o književnosti. Nirmal voli Ivu Andrića, a Dragana "psihoanalitičke knjige vezane uz život". "Otpadnici" se ne bave jutarnjom tjelovježbom, za razliku od stanara u pravoj kući, koji su zaključili kako im je danas ta aktivnost posebno teška. Slavica se promatrala u ogledalu pa je primijetila kako joj je "splasnuo stomak", a kaže da se to dogodilo i Džordžu.   

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara