Ova djevojka nije koristila šampon godinu dana - nećete vjerovati kako joj kosa izgleda

Ova djevojka nije koristila šampon godinu dana - nećete vjerovati kako joj kosa izgleda

Foto: Instagram

KAYLEIGH Conway uopće ne izgleda kao da nije koristila šampon već godinu dana – no, ona tvrdi da je upravo to istina.

Britanka se odrekla šampona i regeneratora nakon što se godinama borila s masnom kosom bez uspjeha i trošila velik novac na preparate. Odlučila je isprobati neke prirodne alternative, a danas tvrdi da joj kosa nikad nije bila bujnija i zdravija.

Na svom blogu navodi da je koristila brojne metode, uključujući jaja, sodu bikarbonu, kukuruzno brašno, ocat i glinu, a zadnja dva sastojka joj najviše odgovaraju i nastavila ih je koristiti. Sada pere kosu samo svaka četiri dana, ne mora je ravnati i ne masti joj se.

"Sada konačno znam kakva je zapravo moja kosa. Gušća je i sjajnija nego ikad prije, a bez silnih silikona koji su mi prekrivali vlasi sada mogu što god želi s njom", navodi Kayleigh. Osim očite manje cijene octa i gline u odnosu na šampone i preparate, blogerica je zadovoljna i zbog viška vremena koje više ne troši na kosu, a i ekološki je osvještenija nego prije.

Ipak, sve koji žele iskušati njene metode upozorava da isprva nije tako lako jer kosi treba vremena da izbaci toksine od preparata iz sebe pa je na početku u gorem stanju nego ikad. Zvuči kao pothvat samo za hrabre.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara