Ova slatka brineta najveća je podrška mladom solinskom izumitelju pametne klupe

Ova slatka brineta najveća je podrška mladom solinskom izumitelju pametne klupe
Foto: Facebook

NAKON što je dobio prestižnu nagradu britanske tvrtke Deloitte za "zvijezde u usponu", mladi solinski poduzetnik i izumitelj prve pametne klupe u Europi, Ivan Mrvoš, zahvalio je svojoj djevojci Ivoni Pletikosić.

"I naravno, Ona je tu... Zaslužna za ovu nagradu koliko i ja, s obzirom na to da me trpi svaki dan već skoro 3 godine", napisao je Mrvoš uz fotografiju s tajanstvenom brinetom.

O mladoj Ivoni ne zna se mnogo toga, no Facebook profil otkriva da studira marketing na Ekonomskom fakultetu u Splitu te da je zaposlena u Ivanovoj tvrtki Include kao voditeljica marketinga.

Ivona nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, Instagram joj je zaključan, a na njezinom Facebook profilu ne može se pronaći previše fotografija. Ne može se vidjeti nijedna s mladim izumiteljem iz Solina. Ipak, fotografije i objave otkrivaju da je Ivona veoma ambiciozna te da je kroz studij iskoristila svaku priliku za usavršavanje, sudjelovanje na konferencijama ili volontiranje. 

Ovaj samozatajni par uvelike podsjeća na Matu Rimca i njegovu djevojku Katarinu Lovrić koji su poglede privukli u ožujku ove godine na predstavljanju novog električnog automobila C_Two u Ženevi, a nema sumnje da će biti i jednako uspješni.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara