Ovaj horoskopski znak iritira druge pametovanjem i napornim optimizmom

Ovaj horoskopski znak iritira druge pametovanjem i napornim optimizmom
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

KAŽETE li Strijelcu da je sveznalica (čak i ako to ne mislite u pozitivnom smislu) vjerojatno će se ponosno nasmiješiti i odgovoriti: "Ja sam stručnjak, žao mi je što se osjećate ugroženi time".

Oni nemaju pojma koliko iritiraju druge dok se trude biti najpametnija osoba u prostoriji, što je više-manje cijelo vrijeme, piše Danny Larkin u svojoj astro kolumni za Broadly. Lijepo je kad netko uz piće podijeli neku mudrost, no pravo je mučenje sjediti sa Strijelcem koji će cijelu večer pametovati dok vi samo želite tulumariti.

Kad Strijelac postane entuzijastičan oko nečega, neće prestati pričati o tome, čak i ako mu pristojno signalizirate da je sad već dosta. Strijelci su uvjereni da vam mogu preokrenuti život, samo kad biste im posvetili pažnju i poslušali njihove savjete. Nisu svjesni koliko se svima obraćaju s visoka. Čak i ako ste vi pročitali knjigu o kojoj vam pričaju, to ih neće zaustaviti u monologu o njoj. Neće vas ni pitati jeste li je možda čitali.

Strijelac je optimističan u krivim trenucima, a prijatelje izluđuju svojim traženjem pozitive u svemu. Svaki neugodni događaj za njih je lekcija, a priče o tome da sami privlačimo nesreću njihovim prijateljima se čine kao okrivljavanje žrtve. Nemojte se začuditi ako vam Strijelac kaže da ste sami krivi jer vas netko maltretira te da biste se trebali okrenuti pozitivnom razmišljanju.

Ako ne zatražite savjet od njih, uvrijedit će se, a još će se više uvrijediti kad im kažete da je to zato što se drže s visoka.

Nisu u stanju ponašati se diplomatski, uvjereni su da je njihov zadatak ispraviti sve krive Drine. Pametovanje drugima oko toga što trebaju napraviti njima se čini primjerenima, dok osobe oko njih traže empatiju, a ne stav "znam kako riješiti sve tvoje probleme, a ti ne znaš".

Kad je riječ o poslu, šefovima zamjeraju da nemaju pravu filozofiju vodstva, dok šefovi njima zamjeraju što se nameću na poslovnim sastancima s temama koje nemaju apsolutno nikakve veze s poslom, uzimaju odmore tijekom najnapornijih tjedana u godinama i pametuju kolegama oko svake greške.

U ljubavi teško prihvaćaju da su u vezi s običnim ljudskim bićem. Inzistiraju na istim razgovorima u kojima ističu sve nesavršenosti svog partnera, ali podivljaju kad im se istaknu njihove mane. Strijelci bi trebali shvatiti da njihovim partnerima nakon teškog dana ne treba analiza i pametovanje, već zagrljaj i utjeha.

>>>Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku su manipulatori opsjednuti seksom<<<

>>>Ovaj horoskopski znak je najveća emotivna i materijalna škrtica<<<

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara