Ovakav oglas za stan još niste vidjeli: "Prvi poljubac ispod orahovog drveta u dvorištu..."

Ovakav oglas za stan još niste vidjeli: "Prvi poljubac ispod orahovog drveta u dvorištu..."

Foto: Index

ZA OKO nam je zapeo jedan zaista poseban status na Facebooku. Marko iz Osijeka na Index Oglasima prodaje stan u centru grada, a uz oglas je priložio i jednu zaista predivnu i toplu priču.

Stan se nalazi u kući u kojoj je odrastao, a on je svoj život u njoj opisao na tako simpatičan i dirljiv način da smo ga jednostavno morali podijeliti. Prenosimo vam njegov status u cijelosti:

"Kad sam imao 2 godine moji roditelji su kupili kuću u Osijeku. Kako je moj stari Bosanac, kuća je s vremenom prerasla u dvorac. Odrastao sam u stanu u prizemlju, prvi poljubac ispod orahovog drveta u dvorištu, živio na minutu od osnovne škole i svejedno uvijek kasnio. Studirao također na minutu od faksa i opet kasnio.

Doduše obje škole sam nekim čudom završio. Neki kažu da je to puka sreća, baka kaže da je to Božja providnost, ja bih rekao da zasluge idu trudu i učenju, no lagao bih. Preko puta našeg zgradišnog ulaza nalazi se trgovina Stop, gdje kad god kupiš Nutellu, prodavačica te pita: "Jel mama opet pravi palačinke?", a ti brže bolje zgrabiš Nutellu i odjuriš sretno kući. Pored se odmah nalaze i postolar i ključar, uglavnom su im radnje prazne no ako trebate njihove usluge uvijek ih možete pronaći u birtiji "kod Guze".

Također u neposrednoj blizini stana nalazi se pekara koju drže moji dragi susjedi. Uvijek nasmijane djelatnice i svježe pecivo, bravo Dejane. Meni je bilo prekrasno živjeti tamo, centar grada - sve ti je blizu, a mir i tišina kao na selu (bez mirisa sela). Kako je mene životni put odveo dalje i nije izgledno da ću živjeti u Osijeku (iako se uvijek u njega rado vratim), odlučio sam prodati meni poklonjen stan te osigurati mirnu i ugodnu starost svojim roditeljima. Osim što je stan u centru i sve vam je blizu, imat će te sigurno i dvoje susjeda koji će uvijek biti spremni pomoći vam s uređenjem stana (nenamješten je, a to je odlična prilika da ga uredite baš po svom ukusu), pričuvati dijete, pozvati vas na roštilj.

Babiću, rekao bih da ako se uspijemo spojiti novi sretni vlasnici i ja, da je tome zaslužna tvoja platforma, no baka, ona će to opet pripisati Božjoj providnosti."

Stan je u centru Osijeka od 97 m2 (http://www.index.hr/oglasi/stan-osijek-centar-novogradnja-visoki-roh-bau-97m2-potkrovlje/oid/592898)

Stan se nalazi u potkrovlju stambene zgrade s tri stana, terasom i mogućnosti korištenja zajedničkog dvorišta. U njegovih 97 kvadrata smjestili su se 2 wc-a, kupatilo, ostava, prostor za perilicu, hodnik i 4 sobe.

Stan nije namješten i ostavlja vam se mogućnost da ga uredite po svome ukusu. Jedna od najvećih prednosti ovoga stana je blizina uslužnih objekata pa se tako na minutu od stana nalaze trgovina, pekara, banka i ljekarna, do tramvajske stranice će vam trebati 3 minute, 4 do fakulteta, osnovne škole te autobusnog i željezničkog kolodvora, a 5 do policije.

Stan se prodaje za 78.000 eura, a vlasniku bi mogla odgovarati i zamjena za nekretninu u Zagrebu ili na moru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara