Ovakvi muškarci ženama pružaju najbolje orgazme

Ovakvi muškarci ženama pružaju najbolje orgazme

Foto: Instagram

ŽENSKI orgazam muškarcima je jedan od najvećih životnih misterija, no znanstvenici koji su radili na studiji provedenoj u Queenslandu tvrde da su pronašli koje karakteristike treba imati muškarac da bi žena doživjela savršen (ili barem dobar) orgazam.

U studiji je sudjelovalo 100 žena koje su na temelju svoje seksualne prošlosti morale ocijeniti koji partneri su im priuštili najpamtljivije orgazme i opisati neke njihove karakteristike.

Ispostavilo se da su žene najčešće doživljavale orgazam s muškarcima koji su im bili atraktivni, zabavni, kreativni, emotivni, vjerni, seksualno iskusni, koji su dobro mirisali i koji su više pozornosti obraćali na zadovoljstvo žene.

Tvrde i da su češće doživljavale orgazme s muškarcima s kojima su mogle komunicirati tijekom seksa i s onima koji su koristili i igračke u krevetu. Isto tako, ti muškarci su više pozornosti posvećivali predigri.

"Dok je orgazam kod muškaraca vezan uz reprodukciju, kod žena to nije slučaj, odnosno ženski orgazam nema veze s oplodnjom ili preživljavanjem", kažu znanstvenici, piše Independent.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara