Ove godine svi će pričati o jednom nastupu J.Lo, ona pokazala kako se priprema

Ove godine svi će pričati o jednom nastupu J.Lo, ona pokazala kako se priprema
Screenshot: Instagram

JENNIFER LOPEZ (50) podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu videosnimku priprema za nastup na Super Bowlu, a obožavatelji mogu vidjeti glumicu i pjevačicu kako s rukom na zemlji "čeka znak" za početak svog nastupa. Ubrzo nakon toga skače sa zemlje i počinje plesati.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Stojim ovdje na početnoj liniji, na 25 jardi i čekam znak za početak", rekla je Jennifer u videosnimci.

Pjevačica je još nekoliko sekundi hodala, da bi na kraju sjela na travu kako bi pričekala svoj trenutak da zasja. Jennifer je objavu ukrasila nogometnim emotikonom i porukom: "Čekam znak za početak kao... Još 10 dana do #SuperBowlLIV!"

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer će show na poluvremenu Super Bowla dijeliti sa svojom latino kolegicom, pjevačicom Shakirom.

Dvije latino dive će prvi put u svojim karijerama nastupiti zajedno i upravo zato su obećale spektakl. Kada je Jennifer objavila da će baš njih dvije nastupiti na Super Bowlu, istaknula je da je ponosna na organizatore što su za svoj show izabrali dvije jake latino žene, prenosi MirroR.

"Mislim da su organizatori zaista htjeli poslati dobru poruku i veoma sam sretna što sam dio pokreta koji osnažuje žene i podržava raznolikost", istaknula je Jennifer.

Jennifer je u posljednjih par mjeseci dobila nekoliko nominacija za svoju ulogu Ramone Vege u filmu Prevarantice s Wall Streeta, pa se slobodno može reći da je popularnoj pjevačici nova godina odlično počela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara