Ovisnica Cortney Love trudna s britanskim komičarem

RAZUZDANA rockerica Courtney Love priznala je britanskim medijima da je uistinu trudna s komičarem Steveom Cooganom. Iako je prije samo tjedan dana istu vijest demantirala, sada je sasvim sigurno da Courtney ima još jednu brigu više u svom ionako zbrkanom životu. 

"Tek sam prije tri dana doznala da sam trudna. Sigurna sam da je Coogan otac jer sam jedino s njim spavala u proteklih godinu dana. O tome sam dosad razgovarala samo s troje ljudi, no Steve mi se još uvijek nije javio." - priznala je bivša supruga frontmana Nirvane, poznata po svojim histeričnim ispadima i dugogodišnjoj borbi s ovisnošću.

"Nekad sam letjela od muškarca do muškarca, no stvari su se od tada poprilično promijenile. Čak razmišljam i da zadržim dijete, jer s obzirom na moje godine, nisam sigurna kada ću ponovo dobiti priliku da ostanem trudna." - kazala je pohotna Courtney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se već dugo vremena vuče po sudu radi svog agresivnog ponašanja, ali i zanemarivanja djeteta zbog utjecaja raznih droga, Courtney izgleda vrlo sigurno i bezbrižno.

"Steve baš i nije sličan mom tipu muškarca. Dušo, nabroji mi 20 najvrućih komada na svijetu, pa ću ti reći da sam spavala sa svima od njih!" - ponosno je britanskoj novinarki priznala plavokosa rockerica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara