Ovo je najljepše uređeni shopping centar ove godine

Ovo je najljepše uređeni shopping centar ove godine
Video/Foto: Index

NAJLJEPŠE uređeni shopping centar ove je godine Westgate, a za lampice i posebne dekoracije angažirali su MK Illumination iz Austrije. 

Kupci ne kriju da su oduševljeni novom vizurom Westgatea.

Ove jeseni Westgate je otvorio desetak novih trgovina i restorana. TEDi, Percasa, ShoeSelection, Vistini Ottica, AB Bookshop neki su od noviteta u ovom trgovačkom centru. I gastro ponuda je poboljšana pa se tako u Westgateu danas može jesti i u Family Restaurantu, Burgeru Baru, Bake’n’Roll palačinkarnici ili u poznatom lancu Ali Kebaba.

Novootvoreni Rock’n’Bowl najveća je kuglana u Hrvatskoj s čak 14 odraslih i 2 dječje staze, a ima i svoj restoran te gaming zonu.

Dječje kino ‘Kid’s World’ prvo je hrvatsko dječje kino, a u njemu su djeca pod pratnjom stručnih animatora. Najveća igraonica u Hrvatskoj, koja se prostire na 400 metara kvadratnih, idealno je mjesto za rođendane, proslave i dječja druženja.

Klizanje na indoor klizalištu je besplatno za djecu i odrasle.

Super prilika za shopping je već ovaj vikend kada počinje poznati Late Night Shopping. Od 21. do 23. prosinca u Westgate Shopping Cityju čekaju vas poznati brandovi, najbolje cijene i super zabava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?