Ovo je najpovoljniji način za opremiti i urediti vaš dom

Ovo je najpovoljniji način za opremiti i urediti vaš dom
Foto: Index Oglasi

USELILI ste se u novi stan ili kuću, budžet se odjednom jako smanjio, a još morate opremiti i urediti svoj novi dom ili možda samo želite napraviti neke promjene u postojećem prostoru? Imamo najpovoljniju opciju za vas! 

Jedna od kategorija na Index Oglasima zove se Sve za dom i krije rješenje za sve vaše probleme. Rabljeni namještaj, kuhinje i kuhinjski aparati, klima-uređaji ili dekoracije mogu se pronaći po cijeni višestruko manjoj nego u trgovinama. 

Za vas smo izdvojili nekoliko primjera, a čitavu ponudu možete pogledati OVDJE.

Kuhinja s uređajima 

Ova rabljena kuhinja širine tri metra dolazi s ugradbenim frižiderom, pećnicom, pločom za kuhanje (struja i plin), napom te sudoperom. Svi aparati su marke Gorenje, sve je ispravno i dobro održavano, a kuhinja je čista i bez oštećenja. Cijena je 1700 kuna.

Francuski krevet

Ovaj krevet dimenzija 90x200 cm prodaje se za samo 200 kuna, a razlog je posebno interesantan – krevet ne stane u lift, a nalazi se na 9. katu. Star je godinu dana, u odličnom je stanju i vrlo je malo korišten. 

Stol za blagovaonicu

Stol je kao nov, vrlo malo je korišten, a dimenzije su 180x90 cm uz mogućnost razvlačenja na mehanizam na 220 cm. Kao nov je plaćen 4 tisuće kuna, a nakon godinu dana prodaje se za dvije tisuće kuna. Nema nikakvih oštećenja ni ogrebotina.

Starinska soba

Ova soba stara je preko 70 godina i jako je kvalitetna jer je riječ o ručnom radu. Sastoji se od kreveta, dva dupla ormara, dva noćna ormarića i komode i sve je dobro očuvano. Prodaje se za 2500 kuna. 

Masažna fotelja

Masažna fotelja Paradiso Concorde je još uvijek u dobrom stanju, kao nova je plaćena preko 10 tisuća kuna, a sada se prodaje za samo 1200 kuna. Cijena nije fiksna za ozbiljne kupce. Fotelja nudi 3 vrste masaže, ima timer, a tu su i podesivi naslonjač za noge i naslonjač za ruke.

Pokretni klima-uređaj 

Ljeto je pred vratima, a jedan od najboljih načina za borbu protiv ljetnih vrućina je pokretni klima-uređaj. Ovaj Vivaxov klima-uređaj je korišten samo dva puta, u izvrsnom je stanju, a dolazi i s garancijom. Prodaje se za 1500 kuna. 

Stroj za pranje rublja

Ovaj vrlo kvalitetan polovni stroj za pranje rublja ima kapacitet 5 kilograma i prilično je očuvan. Do sada ga je koristilo dvoje umirovljenika kojima je zbog preuređenja postao prevelik. Vaš može biti za 535 kn. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara