Ovo je pet najjačih auta na Index Oglasima, a među njima je i bijesni Golf IV

Ovo je pet najjačih auta na Index Oglasima, a među njima je i bijesni Golf IV
Foto: Index Oglasi

NAJATRAKTIVNIJA vozila i ona koja privlače najveću pažnju najčešće su upravo vozila koja imaju i  najveći broj konjskih snaga. Oglasi za takve jurilice u pravilu su pravi hitovi i izazivaju poseban interes kod korisnika malih oglasnika, a tako je i na Index Oglasima. 

Na našem oglasniku se trenutno prodaje preko 36 tisuća osobnih automobila, a mi smo za vas izdvojili pet najjačih. Ovih pet automobila među sobom imaju ukupno više od 2.600 konjskih snaga! 

VW Golf VI – 373 KS  

Kaže vlasnik da je ovo prava zvijer na četiri kotača! VW Golf VI 2.0 GTI proizveden je 2010. godine, do sada je prešao 99 tisuća kilometara i u odličnom je stanju kako izvana tako i iznutra. Uloženo je jako puno novaca u njega i sve je top kvalitete. Puno dorada je napravljeno i Golf sada ima 373 konjske snage. Prodaje se za 18.000 eura.

Audi A8 – 450 KS

Ova vrhunska Audijeva limuzina iz 2008. godine prešla je 278 tisuća kilometara, a pokreće ju 6-litreni motor od čak 450 konjskih snaga. Auto je jako dobro opremljen i riječ je o pravoj jahti na kotačima. Prodaje se za 130 tisuća kuna, a moguće su i zamjene s tim da prednost imaju pick-up vozila. 

BMW M5 Kompressor – 530 KS

Ovu zvjerku svi ljubitelji automobila, a pogotovo BMW fanovi zaista moraju pogledati. BMW E39 M5 Kompressor ima čak 530 konjskih snaga, uredno je održavan i dobro je opremljen. Do sada je prešao 155.000 kilometara i još uvijek je kao nov. Vaš može biti za 22 tisuće eura.

VW Golf IV – 620 KS

Gotovo nevjerojatno zvuči da Golf IV ima 620 konjskih snaga, a vlasnik tvrdi da uz sitne preinake ovaj strašan stroj lako ide i preko 800 konjskih snaga! Dolazi s full opremom, ima original R32 optiku, a za sve izmjene na motoru najbolje je pogledati oglas. Od 0 do 100 km/h dolazi za samo 3 sekunde, a maksimalna brzina iznosi 304 km/h! Vlasnik poručuje da razlog prodaje vozila ne postoji već ga prodaje, a moli Boga da ga ne proda. Cijena nije navedena. 

Nissan GTR R35 – 700 KS

Ovaj automobil je dovoljno samo pogledati i jasno je o kakvoj jurilici je riječ. Nissan GTR R35 ima nevjerojatnih 700 konjskih snaga, prešao je tek 63.000 kilometara i full je opremljen. Izgleda zaista spektakularno, puno novca je uloženo u njega, a prodaje se za 95 tisuća eura i jedan je od najskupljih automobila na našem oglasniku. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara