Ovo je potvrda da je Maradona spavao sa ženom kapetana Intera?

Ovo je potvrda da je Maradona spavao sa ženom kapetana Intera?
Foto: Instagram/Wenn

GODINAMA već kruže glasine da je legendarni Diego Maradona mutio sa suprugom nogometaša Maura Icardija, za mnoge fatalnom Wandom. No na argentinskoj javnoj televiziji iznesena je tvrdnja koja, čini se, to prvi put zaista i dokazuje.

91-godišnja argentinska glumica i voditeljica Mirtha Legrand u jednoj je emisiji izjavila da je čula kako se njih dvoje seksaju u hotelskoj sobi.

"Ručala sam u Mar de Plati, u hotelu Costa Galana, i prije nego što sam se trebala uključiti u eter prišla mi je Wanda. 'Zašto me ne pozoveš u emisiju?' rekla mi je. Ja sam joj odgovorila: 'Jesi ti s Maradonom? Niste mi dali spavati sinoć!'", izjavila je Mirtha i dodala: "Bila sam u predsjedničkom apartmanu, do njihovog. Nisi mogao spavati od buke. Micali su namještaj, ja ne znam što su radili..."

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Inače, kapetan Intera Icardi je prije nekoliko godina otkrio da je suprugu Wandu preoteo svom bivšem suigraču i dobrom prijatelju Maxiju Lopezu dok su zajedno igrali u Sampdoriji. 

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

"Dan prije nego što sam krenuo na turneju s klubom, stigla mi je poruka od Wande. Bio sam iznenađen jer sam se obično čuo s Maxijem, ne s njom. Pitala me bih li joj mogao kupiti neke stvari u Americi, jer ih tada nije bilo u Italiji. Zbog svega toga sam se zamislio, je li Wanda zaista htjela te stvari ili joj je to samo bio izgovor da stupi u kontakt sa mnom", opisao je.

"Kad sam se vratio u Milano, jedna od prvih stvari koje sam napravio bio je susret s Wandom, a kako sam joj trebao dati stvari koje sam kupio u Americi, imao sam savršen izgovor. Dugo smo se dopisivali, a onda smo počeli malo slobodnije govoriti o nama. Jednom je napisala da ona i Maxi idu na krstarenje i pitala me želim li s njima. Naravno da sam želio. Dok sam bio na drugom katu jahte i slušao glazbu, Wanda se pojavila niotkuda i sjela iza mene bez srama. U tom je trenutku njen brak s Maxijem završavao", otkrio je. 

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

O Wandi često kruže svakakve glasine, a talijanski mediji pokušali su joj prišiti i aferu s hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem, što je ona demantirala i najavila tužbe,

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara