Ovo su četiri najneurednija horoskopska znaka. Jeste li među njima?

Ovo su četiri najneurednija horoskopska znaka. Jeste li među njima?
Foto: GIPHY

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

BILO da je riječ o kreativnom neredu ili o pravom kaosu, osobe rođene u pojedinim horoskopskim znakovima ne mare za to kako izgleda njihov životni prostor. Među svim znakovima, ovih pet je najneurednije - imali izgovor za to ili ne.

Blizanci

Blizanci nisu neuredne osobe po prirodi, no kako su stalno u nekom pokretu, nemaju previše vremena za pospremanje i čišćenje. Također, ponekad nastoje odmah pospremiti nered iza sebe, no ako to nije u najzgodnijem trenutku, ostavit će sve za kasnije, a ako im se takva situacija ponovi nekoliko puta, u njihovom domu zavlada pravi nered.

Lav

Iako generalno nisu neuredni, Lavove zanima puno stvari pa će uvijek odabrati raditi bilo što pametnije. Zbog toga im pospremanje i čišćenje dolazi kao zadnja točka dnevnog reda pa je za ljude rođene u ovom znaku najbolje da imaju kućnu pomoćnicu ili nekoga tko će za njima čistiti.

Strijelac

Strijelci sebe ne smatraju neurednima, no svjesni su da brzo i lako mogu nakupiti nepospremljene stvari, što će neko vrijeme odgađati pospremiti. Iako nesvjesno priznaju da su neuredni, direktno to nikada neće reći te će uvijek tvrditi da vode računa o čistoći.

Vodenjak

Vodenjaci nisu redoviti po pitanju pospremanja, no kad im se nered nakupi, opere ih ludilo pa počnu sve manijakalno čistiti i pospremati. Oni svoje stvari ostavljaju posvuda i nisu perfekcionisti pa im nered i prljavština na smetaju sve dok ne postane kritično.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara