Ovo su najbolje velike kuće u Hrvatskoj koje možete kupiti za 100 tisuća eura

Ovo su najbolje velike kuće u Hrvatskoj koje možete kupiti za 100 tisuća eura
Foto: Index Oglasi

Na INDEX OGLASIMA je trenutno je oglašeno preko 100 tisuća nekretnina, a među njima je čak trideset tisuća kuća. U ovom članku fokusirali smo se na povoljne i prostrane kuće i zato smo odlučili pretražiti ponudu i izdvojiti pet kuća većih od 200 metara kvadratnih koje možete kupiti s budžetom od 100 tisuća eura.

Ovo su prema našem mišljenju najbolje velike i povoljne kuće koje u ovom trenutku možete kupiti u Hrvatskoj.

Kuća u Velikom Trgovišću 

Ova obiteljska kuća velika je 240 četvornih metara, a smještena je na ograđenoj okućnici od 1194 m2. Kuća je dvokatnica, ima sve priključke kao što su struja, voda i plin i definitivno ju vrijedi pogledati. Nalazi se u naselju Jalšje u Velikom Trgovišću i prodaje se za 81.000 eura, a sve zamjene su isključene. 

Kuća u Sisku 

Redovito održavanu kuću u sisačkoj gradskoj četvrti Galdovo možete kupiti već za 85 tisuća eura! Stambena površina iznosi 237 metara kvadratnih, kuća je potpuno namještena, a okućnica je velika preko 3 tisuće m2. Osim gotovine moguća je i zamjena uz nadoplatu za manji stan u užem centru grada.

Kuća u Zagrebu 

Ova samostojeća kuća na zagrebačkoj Perjavici izgleda jako zanimljivo. Velika je 200 m2 i kompletno je renovirana u etapama od 2002. godine. Kuća je okružena zelenilom, a uz nju se nalazi i mali objekt od 40 kvadrata. Neke od prednosti nekretnine su i lijepi pogled te blizina javnog prijevoza. Prodaje se za 95.000 eura, a cijena je fiksna. 

Kuća u Novom Zagrebu

Još jedan odlična ponuda dolazi nam iz Zagreba i to iz južnog dijela. Lijepa samostojeća kuća od 260 kvadrata smještena je u Svetoj Klari i prodaje se djelomično namještena. Površina okućnice iznosi 500 četvornih metara, a kuća je izgrađena 2006. godine. Prodaje se za 99.999 eura. 

Kuća u Garešnici 

Ova nova moderna i namještena kuća u Garešnici velika je 240 metara kvadratnih i izazvala je izniman interes korisnika Index Oglasa. Nalazi se na lijepoj, ravnoj i prostranoj parceli ukupne površine 14.374 m2, a uz kuću i dvor nalazi se održavana oranica. Kuća je jako lijepo uređena, a ima čak 6 soba pa je pogodna za veliku obitelj. Vaša može biti za 100 tisuća eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara