Ovo su najbolji božićni pokloni za djecu

Ovo su najbolji božićni pokloni za djecu
Foto: Index Oglasi

SVI VOLE dobiti lijep poklon, ali osmijeh i sreća na licu najmlađih ipak su najiskreniji i zato se uvijek želimo posebno potruditi oko odabira njihovih darova. Kupovina božićnih poklona trebala bi biti interesantna i zabavna, ali često se dogodi da postane i prilično stresna. Vrijeme darivanja se bliži, trgovački centri su prepuni, a vi još nemate ideju što kupiti? Imamo rješenje za oba problema! 

Kupujući na Index Oglasima uštedjet ćete vrijeme i novac, a u nastavku članka donosimo vam i nekoliko primjera zanimljivih darova. Ovo su pokloni za djecu s kojima nećete pogriješiti. 

Knjige, stripovi, slagalice

Knjige, slikovnice, bojanke, stripovi, slagalice i slično pokloni su koji će obradovati mnogu djecu, a kupiti ih možete po cijeni od samo 5 pa do 100 kuna. Nama se posebno sviđaju Božićna priča Charlesa Dickensa koja dolazi u obliku romana u stripu te knjiga slagalica s božićnom tematikom. 

Slatkiši

Djeca vole slatkiše i to je jednostavno tako. Možda nisu najzdravija opcija, ali kada će ih dobiti ako ne za Božić? Pošto je ipak riječ o poklonu, iz ponude Index Oglasa izdvojili smo nešto posebno, a to su torte od slatkiša. Prodaju se po cijeni od 100 kuna i idealan su poklon kako za djecu tako i za one starije. 

Igračke

S igračkama definitivno ne možete pogriješiti. Trenutno se na našem oglasniku prodaje preko 300 različitih igračaka za djecu i ponuda je zaista raznolika. Tu su Minecraft Lego kocke za sve koji vole tu nevjerojatno popularnu video igru, curice će se oduševiti Barbie dvorcem, a pronašli smo i plišanog medu od čak 260 cm.

Bicikl

Vrlo je jednostavno - sjetite se što ste vi željeli imati kada ste bili dijete. Naravno, bicikl! Dječji bicikli na našem oglasniku mogu se kupiti već za 200 kuna, a ponuda je dovoljno velika tako da se mogu pronaći i primjerci za sve uzraste. Iz ponude izdvajamo simpatičan ružičasti bicikl koji se prodaje za 200 kuna i jedan očuvan i malo korišten zeleni bicikl koji se prodaje za 400 kuna. 

Kućni ljubimac

Sigurni smo da je upravo ovo poklon koji će izazvati najveće oduševljenje kod djece. Božić je najbolje vrijeme da popustite i dovedete djeci tog kućnog ljubimca kojeg toliko žele. Uz to možete napraviti i jedno iznimno dobro djelo i udomiti psa ili mačku. Na Index Oglasima ih hrpa traži svoj novi dom i apsolutno su neodoljivi. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara