Ovo su najjeftiniji automobili s manje od 50 tisuća prijeđenih kilometara

Ovo su najjeftiniji automobili s manje od 50 tisuća prijeđenih kilometara
Index Oglasi

JEDNA od najvažnijih stavki prilikom kupovine rabljenog automobila je očuvanost vozila. Mogućnost dodatnih ulaganja u vozilo želimo dovesti na minimum i baš zato prilikom odabira automobila gledamo broj prijeđenih kilometara. 

Pretražili smo Index Oglase i za vas odabrali pet najpovoljnijih automobila koji su prešli manje od 50 tisuća kilometara.  

Peugeot 107  

Ovaj Peugeot 107 iz 2013. godine prešao je malo više od 33 tisuće kilometara i u izvrsnom je stanju. Redovno je servisiran i održavan, ima servisnu knjigu i set zimskih guma s felgama. Dolazi registriran do 10. mjeseca 2019. godine, a vaš može biti za 5.900 eura. 

Opel Astra 

Ova očuvana Opel Astra kupljena je u Hrvatskoj 2006. godine, a do sada je prešla tek 49.999 kilometara. Servisirana je u ovlaštenom servisu, a od opreme ima automatsku klimu, naslon za ruku, kožni volan s komandama radija, itd. Auto je registriran do travnja, a prodaje se za 5.200 eura.

Renault Twingo 2013. godište 

Tražite li rabljeni auto koji je u stanju poput novog onda svakako pogledajte ovaj oglas. Renault Twingo iz 2013. godine prešao je tek 28 tisuća kilometara i izgleda iznimno očuvano. Prodaje se za 4.950 eura. 

Renault Twingo 2007. godište 

Iako je star 11 godina, ovaj Renault Twingo prešao je samo 47 tisuća kilometara. Uredno je servisiran i održavan od strane prve vlasnice, ima pokoju ogrebotinu od parkinga, a unutrašnjost vozila je doslovno kao nova. Treba istaknuti i boju vozila koja je posebna, presijava se iz narančaste u žućkastu. Prodaje se za 4.899 eura. 

Peugeot 206 

Ovaj Peugeot 206 iz 2012. godine prešao je tek 45.700 kilometara i još uvijek je u odličnom stanju. Limarija je bez oštećenja, motor i mehanika su odlični, a auto je iznutra očuvan i čist. Sve na njemu je ispravno i u vožnji se ponaša poput novog, a treba istaknuti i da ga krasi vrlo niska potrošnja. Peugeot je registriran do listopada sljedeće godine, a prodaje se za 4.850 eura. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara