Ovo su trikovi kako da vaše fotke na Instagramu dobiju hrpetinu lajkova

Ovo su trikovi kako da vaše fotke na Instagramu dobiju hrpetinu lajkova

Foto: Instagram

NAJPOZNATIJI travel blogeri na svijetu zarađuju masnu lovu fotkama na Instagramu. Iako se čini kao lagan posao, zasigurno nije bilo lako postići da ih zbog fotografija na Instagramu prate milijuni ljudi. Neki od njih za The Independent otkrili su male tajne dobre fotke za Instagram. Jer dobra fotka znači lajkove, lajkovi znače popularnost, a popularnost donosi sponzore s lovom.

Prvi savjet koji travel blogeri imaju za ostale Instagram smrtnike glasi: Nemojte planirati svaki detalj. Važno je izabrati dobru lokaciju i osobu za fotku, a ostalo mora doći spontano. Važno je da se zabavljate dok se fotkate, jer se to vidi na fotografiji. Ako forsirate neku pozu ili izraz lica, to će followeri brzo primijetiti.

Nije dobro da putujete sami, bez obzira na to tko će vas fotkati na putovanjima. Dobro društvo se vidi i na fotkama i iza kamere, a najviše lajkova imaju oni koji putuju u paru ili ekipi.

Zabavljajte se dok se fotografirate. Travel blogeri tvrde da se to vidi na fotografiji. Važno je da se ne trudite previše oko fotkanja, nego da pokušate zabilježiti što više spontanih trenutaka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara