Owen Willson na hrvatskoj premijeri filma "Svakog gosta tri dana dosta"

POVODOM hrvatske premijere svog novog filma, romantične komedije "Svakog gosta tri dana dosta" (You, Me and Dupree), popularni američki glumac Owen Willson stigao je jučer kao gost 2. Libertas Film Festivala u Dubrovnik.

Romantična komedija "Svakog gosta tri dana dosta", u kojoj uz Owena Willsona glume još i Matt Dillon, Kate Hudson i Michael Douglas, govori o novovjenčanom paru Carlu i Molly Peterson (Matt Dillon i Kate Hudson), čiji slatki početak bračnog života gorko začini dolazak neočekivanog gosta - Randyja Dupreeja (Willson), Carlovog najboljeg prijatelja koji je zbog dolaska na njihovo vjenčanje ostao bez stana i posla.

Dopustivši mu da privremeno ostane u njihovu domu, Petersonovi ubrzo otkrivaju kako je Dupree čovjek koji živi prema vlastitim pravilima i uopće ne pokazuje želju da se odseli iz njihova doma. Takav razvoj događaja unosi potpunu pomutnju u njihove živote, a Carlu i probleme sa svojim tastom i poslodavcem, gospodinom Thompsonom (M. Douglas)...

Hrvatska premijera romantične komedije "Svakog gosta tri dana dosta" održat će se 28. kolovoza u Dubrovniku, u sklopu Libertas Film Festivala. U kinima će se film početi prikazivati 28. rujna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara