Oženio se Marko Perković Thompson

MARKO PERKOVIĆ THOMPSON oženio se Sandrom Rogić Kanađankom porijeklom iz Šibenika. Vjenčanje je proslavljeno preksinoć u jednom od najelitnijih restorana u Toronu u društvu dvjestotinjak svatova, uglavnom Sandrine rodbine.

Thompson je 26-godišnju Sandru upoznao za vrijeme turneje po Kanadi i Americi prije dvije godine. Ona je početkom ove godine doputovala u Hrvatsku te ga je u tajnosti pratila na brojnim njegovim koncertima.

Nakon što je odradio zadnji koncert prije korizme, jer za vrijeme korizme nikad ne pjeva, Thompson je otputovao u Toronto obitelji svoje nove supruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi par je posljednjih tjedana putovao američkim kontinentom, a zaručili su se uoči vjenčanja. U Hrvatsku planiraju povratak u svibnju, kada će napraviti veliku feštu za rodbinu i prijatelje.

Marko Perković iza sebe ima propali brak s pjevačicom Danijelom Martinović. Taj brak je u javnosti skrivan, a za njega se saznalo nakon što se popularni par rastao. Brak s Danijelom Thompson je sklopio u Crkvi. Budući da Crkva ne dopušta ponovno vjenčanje, Thompson je zatražio od Crkve da se taj brak poništi. Navodno se prijateljima pohvalio da bi ishod mogao biti pozitivan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara