P Diddy o Jennifer Lopez: Rasplakala me dva puta, ona je jako dobra i suosjećajna

Foto: JLP

P DIDDY priznao je da ga je njegova bivša djevojka Jennifer Lopez dva puta rasplakala otkako se našla u ulozi sutkinje u showu "American Idol". Objasnio je da ga je dirnula suosjećajnost njegove bivše. "Ona je jako suosjećajna. Rasplakala me dvaput i izgledala je dobro do je to radila. I sve što je rekla imalo je smisla, stvarno sam ponosan na nju. Ona je jako dobra osoba, a kad ste takvi, emocije stalno izlaze vani. Mislim da je ona pravo osvježenje u showu", izjavio je Diddy.

Inače, Lopez i Diddy bili su u vezi prije dvanaest godina, a ljubav koja je trajala dvije godine, prekinula se zbog pucnjave u jednom njujorškom klubu. Naime, oboje su poslije iste ili uhićeni, a ljutita Jen ostavila je Diddyja netko poslije toga.

"Bio je to jedan od najgorih trenutaka u mom životu. Osjećala sam se poniženo kada se sve to završilo", izjavila je Jennifer nakon pucnjave. Vezu s Diddyjem komentirala je kao nešto što je moralo završiti. "Naša veza počela je kao nešto čisto i nevino, no ubrzo je postalo jako ružno, a tako je i završilo. Moram priznati da smo se zaljubili i postali jao bliski. On je bio moj mentor i zaista se brinuo za mene. No, uvijek sam znala da moja veza s njim ima rok trajanja", izjavila je Jennifer davno o svojoj vezi s poznatim reperom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara