Pamela Anderson se udala za tipa s kojim je hodala prije 30 godina

Pamela Anderson se udala za tipa s kojim je hodala prije 30 godina
Foto: Guliver Image/Getty Images/x17agency.com/

PAMELA Anderson tajno se udala za producenta Jona Petersa nakon kratke i tajne romanse, javljaju američki mediji. 52-godišnja Playboyeva zečica i glumica i 74-godišnji filmski producent navodno su se vjenčali u Malibuu, a na ceremoniji su bila i njihova djeca.

Peters je potvrdio da su se on i Pamela vjenčali nakon nekoliko mjeseci hodanja. Upoznali su se prije 35 godina, a kratko su bili u vezi 1989. godine. Peters kaže da je mogao imati sve cure koje je želio, ali htio je samo i jedino Pamelu.

"Oduvijek sam htio samo nju, iako sam mogao imati svaku. Ona me izluđuje na pozitivan način. Ona je puno više od onoga što vidite, inače je ne bih toliko volio", kazao je 74-godišnji producent. I njezini su menadžeri potvrdili vjenčanje.

"Oduvijek je tu i nikad me nije iznevjerio. Sad sam spremna i on je spreman. Poštujemo se i razumijemo, volimo se bezuvjetno. Sretna sam. Ovo je dokaz da Bog ima plan", kazala je Pamela.

Ovo joj je peti brak. Prošle godine je prekinula vezu s 18 godina mlađim nogometašem Adilom Ramijem koji ju je navodno varao sa svojom bivšom ženom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara