Pamela iz grupe Feminnem se udaje za dugogodišnjeg dečka

NAJSTARIJA članica grupe Feminnem, Pamela Ramljak, uskoro postaje gospođa - početkom studenog udat će se za dugogodišnjeg dečka Stojana Rakića, s kojim već neko vrijeme održava vezu na daljinu. Osim privatnih, grupa Feminnem zatrpana je i poslovnim obvezama - u planu je snimanje novog albuma, a "vjetar u leđa" za novi projekt dobile su nakon osvajanja nagrade telefonskih glasača na nedavno održanom Hrvatskom radijskom festivalu.

"Nitko nije znao da imam dečka, zato što dobro skrivam privatni život", kroz smijeh nam kaže 28-godišnja Pamela Ramljak, koja nakon šest godina veze sa četiri godine starijim dečkom Stojanom 1. studenog u Beču staje pred oltar. "Stojan i ja smo zajedno jako dugo - prošao je sa mnom Hrvatski Idol, Eurosong, svugdje me pratio... Nekad smo ga prodavali kao tjelohranitelja, nekad kao menadžera", kaže članica grupe Feminnem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Album pa majčinstvo

"Imamo vezu na daljinu, ali već smo se naviknuli. On radi u Beču, ali svaki vikend provodimo zajedno u Zagrebu. Mjesečno smo zajedno petnaestak dana i zasad smo se pomirili s tim ritmom", kaže Pamela i priznaje kako razmišljaju o djetetu, ali ne namjeravaju uskoro postati roditelji. "Imamo sad novu članicu u grupi, posvećene smo novom albumu i nastupima pa će beba malo pričekati. A onda, kad sve obavimo, uzet ću mali predah od glazbe i presretna hodati okolo s trbuhom do zuba", priznaje nam pjevačica i najavljuje kako će novi album objaviti do kraja godine, uz nove suradnike u glazbenom, ali i vizualnom dijelu priče.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara