Pamela izjurila s gala večeri: "Bila sam tako ljuta i razočarana"

Pamela izjurila s gala večeri: "Bila sam tako ljuta i razočarana"
Foto: EPA

PAMELA ANDERSON otišla je s gala večeri nogometnog kluba Olympique iz Marseilla (OM), na kojoj se u utorak navečer prikupljao novac za pomoć siromašnoj djeci Marseilla, nakon što je iznenada tijekom večeri 100.000 eura priloga izdvojeno za obnovu katedrale Notre-Dame.

Anderson je u vezi s nogometašem te ekipe Adilom Ramijem.

"Sinoć smo bili na godišnjoj večeri nogometnog kluba OM kako bismo pomogli u prikupljanju novca za siromašnu djecu u Marseillu", objasnila je kanadska glumica u srijedu na Twitteru. "U tu svrhu je skupljen velik iznos i zatim je predloženo 'predivno' iznenađenje - da dio novca ide u korist obnove Notre-Damea."

Na prigodnoj aukciji iznenada se u ponudi našla gitara Brucea Springsteena za koju je prikupljeno dvostruko više novca od do tada prikupljene svote za djecu. "Bila sam tako ljuta i razočarana i pitala sam Adila možemo li otići. I otišli smo", napisala je.

"Sigurno bi djeci Marseilla više trebalo tih 100.000 eura nego katedrali za koju je skupljeno više od milijarde eura donacija nekolicine milijardera", zaključila je i navela da se nada da će OM tu donaciju uputiti tako gdje je potrebna.

Ne odgovorivši izravno Pameli Anderson, Olympique iz Marseilla je precizirao, u priopćenju objavljenom u srijedu, da je tijekom večere ukupno skupljeno 439.760 eura.

Dan nakon požara pariške katedrale Notre-Dame 16. travnja američki predsjednik OM Frank McCourt je na Twitteru objavio da namjerava dio prikupljenih sredstava donirati za obnovu katedrale.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara