Pamela Ramljak o bolnom postupku kojim čuva trudnoću: Navikne se čovjek

Pamela Ramljak o bolnom postupku kojim čuva trudnoću: Navikne se čovjek
Foto: Instagram

PAMELA RAMLJAK, bivša članica grupe Feminnem, objavila je jučer na svom Instagram profilu da će postati majka drugi put. Pjevačica i suprug Mladen Salajster 2017. dobili su sina Antuna. Pamela je u drugom tromjesečju, a kad je saznala da je trudna, potekle su suze radosnice, kazala je za In Magazin. 

"Još uvijek ne znam spol djeteta, to mi i nije toliko važno koliko mi je bitno da dijete bude živo i zdravo i da sve prođe u redu", kazala je pjevačica. Ipak, otkrila je kako mali Antun (3) priželjkuje sestru, a i njezin muž navija za djevojčicu.

Ranije je izgubila dijete jer nosi gen koji uzrokuje zgrušavanje krvi zbog čega joj je, otkrila je, prijetio i drugi pobačaj. Podvrgnula se metodi zadržavanja ploda te si je svakodnevno sama davala injekcije. S tom metodom nastavila je i u drugoj trudnoći.

"Od šestog tjedna trudnoće sam se počela bosti. Čovjek se na sve navikne. Da nije toga, tko zna bih li se ikada ostvarila kao majka. Tu žrtvu prinosim vrlo rado", iskrena je Pamela.

Beba na svijet stiže u kolovozu, nove pjesme će za sada pričekati, a na svadbama će nastupati dok bude mogla, kazala je pjevačica. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara