Pankeri iz Gajnica zagrijali Tvornicu prije Mjuzikla: Hladno pivo zasviralo kao predgrupa

Foto: Kristina Berglez

U PONEDJELJAK navečer u zagrebačkoj Tvornici održan je jedan pomalo "naopaki" koncert. Dok je Mjuzikl bio "headliner", Hladno pivo nakon mnogo godina na pozornicu je izašlo kao predgrupa. Dečki iz sad već kultnog benda iz Gajnica na pozornici su bili upravo to, dečki iz Gajnica. Publika koja ih prati zasigurno će se teško sjetiti kada su zadnji puta bili tako blizu bendu slušajući stare hitove dok se Mile i ekipa zezaju na pozornici.Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naravno, u publici je bilo dosta mladih koji nisu bila "ni u planu" kada je ovaj bend prvi puta opjevao "Fur Immer Punk", ali sada su možda po prvi puta generacije mlađe od godišta 1990. vidjeli kako Hladno pivo izgleda u svom iskonskom pankerstvu svirajući stare pjesme poput "Buba švabe". "Hvala Mjuziklu koji je izabrao upravo nas za predgrupu i ovim putem ja bih htio pozdraviti mamu, tatu i psa", rekao je Mile na kraju njihove svirke.

No, dok su se izmjenjivali na pozornici, Pivo nije moglo proći bez grljenja i rukovanja s publikom kao ni bez dijeljenja autograma, a nakon toga "zagrebački mališani" i sami su izašli na pozornicu. Iako su imali poteškoća s instrumentima u startu, uspjeli su se snaći i odsvirati koncert za svoje prijatelje, poznanike i mnoštvo curica u prvom redu. One su se u grupicama počele gurati u prve redove odmah po početku koncerta, a ne sumnjamo da je tome doprinjelo što je Luka skinuo majicu i skakao po pozornici. 


"Tresli smo se kad smo slušali sve te hitove, ali onda je došao red na nas. Dali smo sve od sebe a publika je to i očekivala. Odsvirali smo brz i energičan set. Singl `Chunky Funky` zbog kojeg smo se i okupili odsvirali smo negdje u sredini nastupa kad se temperatura digla već na nekih 40 stupnjeva. Na kraju, pozvali smo Pivo još jednom na stage te zajedno odsvirali obradu Ramonesa `I Wanna Be Sedated`. Nama je bilo odlično a vjerujem da i publici, hvala još jednom Hladnom Pivu i publici koja je došla u ovako velikom broju", priznali su nam dečki nakon svirke. Sljedeći puta ipak će oni biti predgrupa Hladnom pivu i to već 17. prosinca na koncertu u Varaždinu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara