Paola Poljak tvrdi da je vezi s Ivicom Kostelićem

Paola Poljak tvrdi da je vezi s Ivicom Kostelićem
RTL-OVA voditeljica Splićanka Paola Poljak tvrdi da je već dva mjeseca u vezi s našim najboljim skijašem Ivicom Kostelićem. Ivica Kostelić to demantira i tvrdi da ga s Paolom veže samo prijateljstvo.

"Nemojte me zezat, ma nemoguće da se doznalo za nas. Gle, problem je što je to istina i ja to njemu sad moran javit, ajme meni! A dogovorili smo se da ćemo u javnosti negirati postojanje naše veze… Jeben ti, život ti jeben, ajme meni, ubilo me ovo što ste mi sada rekli, ubilo!" – bila je reakcija Paole Poljak nakon što su ju nazvale novinarke Arene provjeravajući istinitost priče o ljubavi nje i Ivice.

Nakon što je došla k sebi, Paola je priznala kaKo s Ivicom svakodnevno izmjenjuje SMS poruke, te da se viđaju kad im to njihov pretrpan raspored dozvoli. Najčešće se sastaju u Sloveniji, kako bi njihova veza ostala u tajnosti, rekla je Paola novinarkama Arene dodajući kako se s Ivicom upoznala prije dva mjeseca kada je pripremala reportažu o njegovom privatnom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"On me fascinirao kao osoba. On je sjajno stvorenje, oduševio me. Ne samo time što je dobričina, nego je i iznimno inteligentan, načitan, nema šta taj ne zna, nema nečega o čemu se s njim ne može razgovarati." – opisuje Paola Ivicu.

Na pitanje novinarke Arene što je s Caroline Lalive, Paola je odgovorila kako je Ivica još uvijek s njom, ali samo za javnost. "Pa naravno da ne bih bila s njim da je zauzet", rekla je Paola.

No, Ivica Kostelić demantira priču RTL-ove novinarke. Naime, glasnogovornik Ozren Müller i predsjednik Hrvatske skijaške reprezentacije prenose Ivičine riječi kako je i dalje u sretnoj vezi s američkom skijašicom Caroline Lalive, te da ga s Paolom veže samo prijateljstvo.

"To što Paola izjavljuje da su njih dvoje u ljubavnoj vezi, nema nikakvog smisla. Mislim da ona izmišlja. " – prenio je Ozren Muller riječi Ivice Kostelića.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara