Paola Valić knjigu o estradnim tajnama dovršava u komuni?

Paola Valić knjigu o estradnim tajnama dovršava u komuni?

GDJE je nestala nekad sveprisutna Paola Valić? Kuloari bruje kako je opet na odvikavanju od droge, i to u jednoj komuni na jadranskoj obali u kojoj provodi zadnjih nekoliko mjeseci. Estradnjaci, naime, pričaju kako je Paola nakon incidenta s obitelji i dečkom Krešom Jengićem isticala kako je "gotova s drogom i puno pametnija", a vrijeme je i dalje provodila u druženju s narkoticima.

Nešto prije (navodnog) odlaska u komunu, Paola Valić najavila je pisanje knjige koja će se baviti estradnim tajnama i svime što je doživjela kao nadobudna pjevačica, voditeljica pa i manekenka. Do danas u javnost nije izašlo niti jedno slovo iz Paolinog prvog literarnog uratka, a neki njeni poznanici tvrde i kako ga nije nikad počela ni pisati. "To se jednostavno uklapalo u njenu spiku o preobražaju i prestanku drogiranja", povjerila nam se Paolina bivša prijateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, početkom 2006. godine Paola se našla u "neobranom grožđu" nakon što je njena obitelj shvatila da ima problema s narkoticima. Prvom odlasku u na odvikavanje u jednu zagrebačku bolnicu prethodio je incident u kojem su se Paolina majka i bivša HTV-ova urednica Jasna Burić i njen suprug Domagoj potukli s Krešom Jengićem, Paolinim dečkom.

Kad smo već kod Kreše Jengića, bivšeg BB stanara, spomenimo da je tmurnu Hrvatsku nedavno zamijenio toplijim krajevima - otišao je na Tenerife i tamo radi kao turistički vodič. Unatoč medijskoj buri, njegova veza s Paolom Valić je preživjela, a djevojka mu se u Španjolskoj navodno nije mogla pridružiti upravo zbog borbe s narkoticima koja, po svemu sudeći, još nije završila.

M.A.
Foto: Nacional

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara