Papaya Motomusic poziva vas na James Blunt & Roberto Cavalli party

U SKLOPU internacionalne Papaya Motomusic promo turneje ovoga tjedna Papaya tim posjetiti će gradove Sarajevo i Mostar u Bosni i Hercegovini. U petak 13. lipnja u klubu "Hacienda" u Sarajevu održati će se veliki Papaya Motomusic party u sklopu kojega će nastupiti naš ponajbolji hrvatski DJ E-Base. Društvo će mu raditi Papaya hostese (Tina Katanić i druge cure) te plesačice koje će se pobrinuti da zabava potraje do ranih jutarnjih sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dan nakon Haciende, 14. lipnja Papaya Promo tour nastavlja u istom ritmu u klubu "Oxygen" u Mostaru, a veliko finale završava ekskluzivnim "James Blunt & Roberto Cavalli" Papaya Motomusic V.I.P. partyjem koji će uslijediti nakon velikog koncerta nove britanske pop ikone Jamesa Blunta koji će se održati 15. lipnja u dvorani Zetra u Sarajevu. V.I.P. party koji će se održati nakon koncerta biti će u znaku Papaye Motomusic, a na samom partyju biti će prisutan i velikan modnog svijeta Roberto Cavalli. Svi posjetitelji V.I.P. partyija dobit će novi primjerak glazbene kompilacije Papaya Motomusic vol.4., a mjesto održavanja partyija drži se u potpunoj tajnosti zbog iznimno velikog interesa.

James Blunt, mladi britanski muzičar je u samo nekoliko godina postao fenomenom svjetske pop muzike. Njegov debitantski rad  "Back To Bedlam" napravio je pravu pometnju i promijenio izgled svjetskih (pogotovo europskih) pop lista, a prodan je u nevjerojatnih 11 milijuna primjeraka. Pjesma "You are beautiful" postala je himnom mladih generacija i hit diljem svijeta, a Jamesu Bluntu je donijela titulu najveće britanske pop zvijezde koja jednako dobro kotira i na američkim top listama!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara