Papaya u Novalji: Mala plaža za velike zvijezde

Novaljski klub PAPAYA na sada već planetarno popularnoj novaljskoj plaži Zrće najavljuje najbolju ljetnu sezonu ikada do sada. Najveći i najposjećeniji hrvatski ljetni klub u petak, 18. lipnja otvara sezonu 2010., a vodeći DJ-i svijeta, čak njih osmorica od 10 najboljih prema najtiražnijem magazinu za elektronsku glazbu TOP DJ MAG, u ljetu koje slijedi zabavljat će goste novaljske Papaye.

Tijekom ovoga ljeta u Papayi će se održati čak pet festivala. Od 1. do 4. srpnja u Novalju stižu Sven Vath, Umek, Gramophondzie, Vladimir Acic i Enemy. Sljedeći na redu je Day&Night od 14. do 17. srpnja na kojem gostuju Armin Van Buuren, Calvin Haris, Ferry Corsten, Freemasons i Funkerman. Papaya After Beach Festival počinje 29.7. Goste će nastupima uveseljavati David Morales, The Shapeshifters i Dirty South, a program traje so 31. 7. Na početku kolovoza, 2.8., u Papayu dolazi Paul Van Dyk, a 11. kolovoza svira Godskitchen. Do 13 kolovoza na pozornici popularnog kluba izmijenit će se Swedish House Mafia, gareth Emery, Arno Cost, Above&Beyond i Andy Moor. 14. kolovoza rezerviran je za Deadmau5, dok od 18. do 21. kolovoza traje Tuborg Green Beat. Nastupaju Tiesto, Markus Schulz, Normandoray i Axwell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ljetnoj sezoni 2010. PAPAYU će za vrijeme održavanja najvećeg ljetnog festivala Day&Night, posjetiti i desetak uglednih novinara Dj Magazina, Mixmaga, Ryain air magazina, Times-a, Music News i drugih. Budući da je prošle godine klub bio nominiran za prestižnu nagradu SEEME Award "Best See Club", za najbolji klub u jugoistočnoj Europi, ta je nominacija zadužila organizatore da ovog ljeta odu korak dalje te najave još bolje i sadržajnije ljeto na jednom od najljepših hrvatskih otoka, Pagu.  

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara