Par se žalio na uslugu u restoranu pa postali predmet sprdnje na društvenim mrežama

Par se žalio na uslugu u restoranu pa postali predmet sprdnje na društvenim mrežama
Foto: Twitter

PAR KOJI se u restoranu žalio na nedostatak ribanog sira uz jelo postao je predmet sprdnje nakon što su objavili fotografiju na Twitteru.

Jason Vicknair iz Texasa i njegova supruga, koji su jeli restoranu Mi Cocina u subotu, odlučili su se požaliti na nedostatak sira, no nisu očekivali ono što se dogodilo. "Moja žena, spoj nakon 3+ mjeseca karantene. Čekamo naribani sir jer je to jedini način na koji ona može jesti fajitas", napisao je u tvitu koji je uskoro obrisao.

Vicknair je napisao kako su pitali četvero ljudi za sir i to je trajalo 18 minuta. Dodao je kako moramo prestati kriviti covid-19 za lošu uslugu, no korisnici Twittera nisu stali na njegovu stranu.

Mnogi su istaknuli kako je njegova žalba neprimjerena, s obzirom na to da mnogi restorani mjesecima nisu mogli uopće raditi, a sad su suočeni sa strogim pravilima distanciranja.

Vicknair, koji je zaključao profil za javnost, teksaškom blogu Central Track rekao je kako njegovoj ženi nije bilo drago što je njegov tvit postao viralan. "Ona je, naravno, popizdila", kazao je. "Pitala me zašto bih objavio tu njezinu fotografiju na Twitteru."

No Vicknair je branio svoju odluku da prozove restoran, dodavši kako nije naveo ime nikoga od osoblja. "Sasvim normalno je staviti sir na fajite", rekao je. Evo još nekih reakcija s Twittera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara