Paris otvara noćni klub, a reklamira ga pokazivanjem sisa u javnosti

BOGATA i bahata nasljednica Paris Hilton, koja jedino što u životu voli je tulumarenje, shvatila je kako joj je dosta obilaženja poznatih svjetskih klubova u potrazi za dobrom zabavom, pa je odlučila blještave tulume organizirati u svojoj kući.

U podrumu njezine luksuzne kuće na Beverly Hillsu, vrijednoj preko tri milijuna dolara, Paris će dati urediti skupocjeno uređen noćni klub u koji će stati dvjestotinjak ljudi.

Noćni klub u zlatnoj i crnoj boji

"Noćni klub će biti uređen po Parisinoj ideji, znači, sve u zlatnoj boji s crnim namještajem. Naravno, sve će biti blještavo i skupo, baš kakva je i ona", rekao je izvor, te nadodao kako će samo probrani ljudi biti pozvani da se dođu tamo zabavljati jer je Parisina zamisao da klub bude "vrlo VIP."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što uređuje svoj dom i od podruma gradi noćni klub, holivudskim brdima u zadnje vrijeme kruže priče kako je Hiltonica definitivno povećala svoje grudi. Sudeći po nekim "friškim" fotografijama, Parisine sise doista su "bujnije", dok se slavna prebogata neradnica nedavno slikala za naslovnicu jednog modnog britanskog magazina na kojoj se vidi kako je sprijeda gotovo "ravna k'o daska". Osim toga, čak je i izjavila kako je ponosna na svoja ravna prsa "jer u tom slučaju može odjenuti što god poželi".

Gotovo da više ne postoji ništa što se ne ismijava u slučaju "posvuduše" Paris Hilton. Čak je ismijavanje njezinih sisica došlo do te mjere da postoje igre "klikanja na Parisine sise" koje se jednim klikom naglo dižu, a drugim naglo spuštaju.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara