Partijala nekoliko dana zaredom: Mlada manekenka iznenada preminula s 29 godina

Partijala nekoliko dana zaredom: Mlada manekenka iznenada preminula s 29 godina
Foto: Instagram

BIVŠI Playboyev model Janna Rasskazova iznenada je preminula s 29 godina u Moskvi, a njezinu smrt istražuje policija.

Ruski mediji pišu da se Janna samo srušila i preminula na licu mjesta u svom domu. S njom je bio prijatelj Alexander koji je rekao da je u njenom domu bio liječnik iz privatne klinike koji joj je pružao detoksikacijski tretman nakon što je nekoliko dana provela partijajući. Prijatelj smatra da liječnik možda nije znao da Janna uzima još neke lijekove, ispričao je za Moskovsky Komsomolets.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaklin (@fakemooddd) on

Liječnik je Jannu, prema opisu prijatelja, stavio na infuziju nakon čega je zaspala. Njemu i još jednoj prijateljici koja je bila u njenom domu rekao je da je ne ostavljaju samu.

Alexander ju je nakon nekog vremena probudio jer je, kaže, čudno disala. Ustala je i krenula prema kuhinji, a zatim se počela gušiti i srušila se. Pozvali su hitnu, no pomoći nije bilo.

Liječnici po prvim nalazima smatraju da je smrt mogao uzrokovati neki lijek koji nije smjela kombinirati s drugim lijekovima.

Osim što je bila Playboyev model i manekenka, Janna je bila i poznata DJ-ica te je često nastupala po moskovskim noćnim klubovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaklin (@fakemooddd) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara