Party girl Maja Šuput: Zrće, Piranha, Mikonos i tulumi "do pada u nesvijest"

MAJA ŠUPUT ovog je ljeta bila otprilike 40 dana po jadranskoj obali gdje je održavala koncerte, a u međuvremenu partijala "dok nije pala u nesvijest". Sve je krenulo sa plažom Zrće gdje je pet dana tulumarila od jutra do sutra. "Nisam na Zrću bila godinama jer sam mislila da taj ritam u svojim godinama više ne bih mogla izdržati, međutim, odlično mi je išlo i bila sam puna energije", rekla je Maja koja se nakon Zrća uputila u Makarsku na sedam dana kako bi "ponovno osjetila čari makaranskog noćnog života koji je poznat po brojnim tulumima i divljim provodima".

"Ali, najbolje u životu sam se provela na Mikonosu u Grčkoj gdje sam se s prijateljima uputila nakon Makarske. Mislim da tako blesava kao na Mikonosu nisam bila od maturalca. Najljepši restorani i najluđi klubovi, cijeli otok je podređen zabavi koju najviše vole ljudi u kasnim dvadesetima i ranim tridesetima. Moram priznati da sam tamo nerijetko pomislila kako ću pri povratku u Hrvatsku neke organe morati presađivati koliko su tulumi bili ludi i nezaboravni", pohvalila se Maja kojoj su jedine negativne stvari vezana za putovanje u Grčku cijene, naime, "sve je urnebesno preskupo i tamo odlaze samo oni koji si to mogu priuštiti, tako da nema klinaca, što je u biti velika prednost".

Stinica, Gardaland i "lažni dečko"

Uslijedio je odmor nakon mnogobrojnih besanih noći, a mirni kutak je pronašla u mjestu Stinica pored Jablanca gdje je posjetila staru prijateljicu. Maja Šuput, luckasta kakva jest, niti u Stinici nije imala mira, pa je od pet dana provedenih u pitoresknom mjestašcu, četiri dana tulumarila do zore. Stimica je ostala gdje ju je ostavila, a s "lažnim dečkom", bubnjarom Kikijem iz njezinog benda se uputila u Opatiju na četiri dana vidjeti "što ima novoga u svijetu jet-seta". Kao što je najavljivala prije ljeta, s društvom je prošlog ponedjeljka otišla u Gardaland gdje je se najviše dojmio "Mamut" - vlak smrti napravljen od drva koji vozi "tristo na sat, pa je cijela vožnja prošla žmirećki!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam mogla otvoriti oči, grčevito sam se držala za osobu pored sebe i urlala na sav glas, jer je to vlak koji te s boka okreće koliko ti se u tom trenutku okreće želudac. Kad smo sišli s vlaka i pogledali fotografije koje aparat automatski uslika prilikom vožnje, svi su se smijali a ja sam jedina u grčku žmirila. Svi su tada smijali meni", kroz smijeh je rekla Šuput koja se napokon vratila u Zagreb. Kad je i sama pomislila da više ne može, da će joj tijelo i mozak otkazati nakon toliko dana tulumarenja i gaža, skupila je snagu i provela se na sinoćnjem R'n'B Confusion partyju u Piranhi.

Na zimu opet tulumarenje - krstarenje s prijateljicom

"Moram priznati, u Piranhi mi je najčešće turbo!", rekla je Maja koja od ponedjeljka počinje učiti svirati bubnjeve jer će na budućim koncertima u nekim pjesmama sama udarati s palicama. Sutra već putuje u Sveti Križ Začretje gdje ima koncert, a nakon toga se detaljno počinje pripremati za nastup na glazbenom festivalu u Zenici. "Moja pjesma 'Raj i pakao' se našla na šestom mjestu bosanske ljestvice singlova, što me jako veseli i povodom čega su me iz Zenice zvali da tamo nastupam. Jako sam sretna i jedva čekam da otputujemo", naglasila je Maja Šuput koja već ima planove za zimu. Tad će se s prijateljicom na velikom kruzeru zaputiti prema Zapadnom Mediteranu gdje će ih čekati Gibraltar, Španjolska, Francuska i Kanarsko otočje.

Lana Vukičević
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara