Patrick Swayze se "prepolovio" zbog zloćudne bolesti, sve ostavio supruzi

BORBA sa zloćudnom bolesti ostavila je traga na 55-godišnjem Patricku Swayzeu, koji se, unatoč redovitoj kemoterapiji i teškim lijekovima, trudi živjeti normalnim životom. Iako svim silama želi biti daleko od očiju medija, to mu ovih dana ne uspijeva - veliki interes za njegovo zdravstveno stanje ispred njegovog je doma u Los Angelesu doveo vojsku paparazza, pa svaki izlazak na zrak za njega znači i skrivanje od predstavnika medija.

Nakon što su mu uklonili dio želuca, Swayze je odlučio definirati oporuku, zbog čega su se američki mediji raspisali o njegovom "konačnom kraju". Imovinu je, naime, prebacio na suprugu Lisu Niemi, što je pokrenulo priče kako je glumac "svjestan vlastitog kraja", no njegovi prijatelji tvrde kako dovršavanje oporuke ne znači i konačnu predaju.

"Patrick je svojoj obitelji rekao kako ne odustaje, ali želi se osigurati u slučaju da mu se zdravstveno stanje naglo pogorša", rekao je prijatelj Patricka Swayzea medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasila se i 48-godišnja Jennifer Grey, njegova partnerica iz kultnog filma "Prljavi ples": "Šaljem mu svu moju ljubav i duboko vjerujem u njegovu borbenost i ozdravljenje".

"Rak je zahvatio mali dio gušterače i Patrick zasad dobro reagira na liječenje. Mi smo, što se oporavka tiče, vrlo optimistični, a sva dosadašnja izvješća o njegovom stanju su neistinita", rekao je doktor George Fisher nakon što je svijet obišla informacija o Swayzeovoj borbi sa zloćudnom bolesti. "Patrick Swayze unatoč bolesti nastavlja s rasporedom što uključuje i rad na već ugovorenim projektima. Jako ga je dirnula podrška koju dobiva od javnosti i obožavatelja", tada je izjavio njegov glasnogovornik, no ubrzo je u javnost procurila informacija kako je Patrickovo stanje - itekako kritično.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara