Paul McCartney novu pjesmu posvetio bivšoj supruzi Heather Mills

Paul McCartney novu pjesmu posvetio bivšoj supruzi Heather Mills

UNATOČ prljavom razvodu od bivše supruge Heather Mills, sir Paul McCartney pokazao je kako zaista ima manire pravog gospodina - za razliku od svoje bivše supruge, tijekom dvogodišnje parnice Paul se klonio medija i prelamanja ružnih riječi preko stranica žutog tiska, a sada je otišao još jedan korak naprijed. Paul je, naime, svojoj bivšoj supruzi posvetio jednu od novih pjesama koju je snimio s azijskim virtuozom akustične gitare Nitinom Sawhneyjem, imena "My Soul".

Pjesma će biti sastavni dio novog albuma Nitina Sawhenyja koji izlazi početkom jeseni, a govori o tome kako ga je Heather "izvukla iz mraka" nakon tragične smrti Paulove prve supruge Linde, koja je umrla 1998. godine. Nadalje, Paul govori kako bi on mogao pomoći Heather, samo da je znao za njezinu "mračnu prošlost", te kako bi sve bilo u redu da mu nije lagala, referirajući se na glasine koje gospođica Mills nikada nije priznala, a koje su izašle na vidjelo kada se par rastavio - da se Heather bavila ekskluzivnom prostitucijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, izvor blizak Paulu McCartneyu pobio je novinarska naklapanja o tome kako slavni Beatle žali zbog razvoda i kako se sprema bivšoj supruzi ponuditi ruku pomirenja. "Paul ne voli Heather, on je jednostavno žali, i to je cijeli smisao ove pjesme", rekao je. "Paul zna da je Heather neshvaćena, ali kada je u pitanju njezina prošlost, tragove je trebala sakriti".

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara