People: Matt Damon je najseksi čovjek na svijetu

ČINI se da godine idu u prilog 37-godišnjem Mattu Damonu, koji je, nakon deset godina u Hollywoodu, konačno zaradio prvu "titulu ljepote" - časopis People u svojoj ga je godišnjoj listi najseksi muškaraca na svijetu svrstao na prvo mjesto pa je Damon konačno pretekao svoje najveće rivale, ali i najbolje prijatelje, Brada Pitta i Georgea Clooneya.

"Neodoljivi smisao za humor, idilična obiteljska slika i čovječnost koja osvaja" razlozi su koje je časopis People naveo za stavljanje Matta Damona na sam vrh tradicionalne godišnje liste najseksi muškaraca na svijetu. Damon je, podsjećamo, ranije ove godine dobio sina, koji mu je, kaže, potpuno promijenio život.

"Cijelog života slušam o tome kako ti djeca promijene shvaćanje života, no sve mi je postalo jasno tek kad sam i sam postao otac. Pomalo je zastrašujuće jer je preda mnom velika odgovornost i najteži posao na svijetu", rekao je poznati glumac o ulozi oca.

Na drugom mjestu našao se Patrick Dempsey iz  "Uvoda u anatomiju", a treći je Ryan Reynolds. Tradicionalno najljepši Brad Pitt ove je godine četvrti, a slijedi ga James McAvoy. Na šestom mjestu je Johnny Depp, a dno top 10 ljestvice drže Dave Annable, Will Smith, Javier Bardem i Shemar Moore.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara