Perez Hilton - samoprozvani novinar od kojeg zaziru holivudske zvijezde

Perez Hilton - samoprozvani novinar od kojeg zaziru holivudske zvijezde

KAD JE otvorio blog i počeo tračati holivudske i ine zvijezde, Perez Hilton nije ni slutio da će u kratkom vremenskom roku doseći svjetsku slavu. Danas se njegovi tračevi citiraju diljem svijeta, a njemu, za "dobru" informaciju, nije bed ni zaviriti ispod suknji holivudskih glumica. Jednima "smeće nad smećima", drugima nepresušan izvor sočnih tračeva - Perez uživa u svim komentarima, jer "svaka reklama je ipak reklama".

Mladić prosječnog izgleda i pameti iz dosade je, kaže, počeo objavljivati neprovjerene i senzacionalističke informacije o slavnim pjevačima i glumcima, a kad je shvatio da oni zaista reagiraju na njegove "članke", otvorio je službenu stranicu i krenuo u misiju. Svoje pravo ime Mario Lavandeira ubrzo je zamijenio pseudonimom Perez Hilton, koje, naravno, neodoljivo podsjeća na njegovu veliku prijateljicu i čestu temu njegovih osvrta, Paris Hilton.

U posljednjih godinu dana, koliko je prisutan na američkoj javnoj sceni, tužile su ga sve novine, portali i zvijezde, a on i dalje uspješno odolijeva napadima i svaku uvredu na svoj račun smatra velikim uspjehom (pobornik je antireklame i kaže da uživa kad ga se vrijeđa). Kad je došla u L.A., Victoria Beckham odmah ga je posjetila u kafiću u kojem stvara članke (a naziva ga uredom), kako bi joj objasnio što to ima protiv nje. Otad su, kaže Hilton, dobri prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zvijezde mi ga mogu popušiti"

Iako ga najveći broj zvijezda mrzi i ne želi imati posla s njim, neki su celebrityji shvatili kao im se više isplati s Perezom biti u dobrim odnosima - Lindsay Lohan, Dita Von Teese, Nicole Richie i druge zvjezdice često se druže s njim, a odnedavno su i njega počeli pratiti paparazzi (paradoksalno, jer je počeo kao jedan od njih). Unatoč negativnoj energiji i brojnim tužbama, Perez poručuje kako je nezaustavljiv: "Sve te zvijezde mogu mi popušiti k****, jači sam od njih i oni to dobro znaju. Ja sam budućnost!"

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara