Peter Crouch usred noći krenuo u hotelsku sobu stjuardese pa imao posla sa zaštitarima

Foto: JLP

PETERA CROUCHA, napadača Tottenhama i engleske nogometne reprezentacije, ispitali su zaštitari hotela Millennium Tower u Dubaiju nakon što se u tri sata ujutro zaputio u apartman jedne stjuardese.

Dolasku u sobu 22-godišnje Suzanne Thunestveit prethodila je pijanka na koju je, navode engleski mediji, potrošeno 60-ak tisuća funti, a 30-godišnji se nogometaš upisao na recepciji kao njen posjetitelj, posluživši se imenom Peter Johnson. Prezime je kasnije precrtano i ispravljeno pravime. Crouch je hotel napustio desetak minuta po dolasku, nakon ispitivanja prvog čovjeka zaštite objekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neoženjenim parovima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zabranjeno je prekršiti moralne zakone dijeljenja zajedničkog privatnog prostora, stoga se provode i takve kontrole. Kazna za njihovo kršenje jest šibanje ili zatvor.

Crouch, kojem je zaručnica Abbey Clancy prije dva tjedna rodila curicu, u Dubaiju se nalazio sa svojim premierligaškim klubom. Stjuardesa tvrdi da nogometaša nije htjela potajice dovesti u sobu, odnosno da se nije spremalo ništa što bi bilo protivno zakonima zemlje. Crouch je, tvrdi, samo njen prijatelj, koji joj je tek navratio u kratki posjet.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara