Peti roman o Harryju Potteru na dražbi

POTPISANI primjerak petog romana o Harryju Potteru našao se na dražbi i to tri mjeseca prije nego što će biti pušten u prodaju, javlja BBC.

Roman autorice J.K. Rowling "Harry Potter and the Order of the Phoenix" prodaje se na dobrotvornoj Internet dražbi, no uspješni kupac priče o dječaku - čarobnjaku morat će pričekati do 21. lipnja da dobije potpisani primjerak romana.

Dražba je otvorena deset dana, počevši od ponedjeljka, na Internet stranici e-Baya specijaliziranoj za aukcije, a sav će prikupljeni novac ići karitativnoj udruzi slijepih i gluhih osoba Sense.

Očekuje se da će najnoviji roman o mladom čarobnjaku izazvati veliko zanimanje među obožavateljima Harryja Pottera i skupljačima knjiga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zbog nestrpljivog iščekivanja najnovijeg nastavka romanu o avanturama Harryja Pottera, knjiga je postala jednim od najvećih bestselera, čak i prije nego što je objavljena.

Otkad je objavljen datum izdavanja knjige, i knjižare i prodavači knjiga putem Interneta primaju narudžbe za roman.

Kad je objavljen prethodni nastavak "Harry Potter i plameni pehar", prije dvije i pol godine, knjižare su bile otvorene do ponoći kako bi mogle zadovoljiti potražnju obožavatelja Harryja Pottera.

Do sada je prodano više do 195 milijuna primjeraka knjiga o Harryju Potteru, a prva su dva romana već ekranizirana, zabilježivši ogroman uspjeh u svjetskim kinima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara