Peticija protiv koncerta Lepe Brene: "Previše košta, moramo ulagati u WC-e"

Peticija protiv koncerta Lepe Brene: "Previše košta, moramo ulagati u WC-e"
Foto: Instagram

LEPA BRENA trebala bi nastupiti na kulturnoj manifestaciji "Dani Vranja" 23. kolovoza, no čini se da mještani Vranja u tome vide problem pa su pokrenuli peticiju protiv njenog nastupa, tvrdeći da je preskup. Smatraju da Turistička organizacija Vranja i pokrovitelj Grad Vranje uzalud bacaju njihov novac na nepotrebne stvari te ga žele uložiti u bolnice, škole i javne zahode.

"Da se povodom manifestacije Dani Vranja ne dovodi Lepa Brena i svi ostali pjevači koji imaju visoke zahtjeve i cijene, već da se uloži u bolnice, škole i naš grad. Dok su školski i bolnički toaleti u kaosu, a uvjeti u bolnicama na minimalnom nivou, Lepu Brenu možemo slušati i na radiju", piše autor peticije te poziva sve ostale da novac ulože u vrjednije stvari.

"Pozivam i ostale gradove da se uključe u akciju i pomognu da novac ovog grada bude uložen u korisne i vrijedne stvari. Ja, kao autor zaista ne znam koliko je potrebno glasova, tko to primjećuje, kome to stranica prosljeđuje, hoće li uroditi plodom i iz kojih zemalja glasovi vrijede. Ali sam vam svakako zahvalan na potpisu i na podjeli peticije na vašim profilima na društvenim mrežama", stoji u nastavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Peticiju su dosad potpisale 84 osobe, ali mještani ne odustaju te se nadaju uspjehu. Inače, Lepa Brena za nastupe na trgovima traži 15 tisuća eura, odnosno oko 110 tisuća kuna, piše srpski Kurir.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara