Petra Ecclestone bacila oko na rukometaša Vukovića

U HRVATSKOJ kući u Ateni po želji Berniea, Slavice i njihove kćeri Petre na večeru su pozvani rukometaši Ivano Balić i Drago Vuković. Najbolji igrač svijeta komentirao je kako je bogati par njega pozvao bez razloga, a Vukovića s razlogom.

U srijedu navečer posebni gosti Ecclestonovih bili su Lino Červar, Ivano Balić i Drago Vuković. Poziv najboljem rukometašu i izborniku Červaru nije bio neočekivan, dok je pojavljivanje mladog Splićanina izazvalo čuđenje. Zašto je pozvan 14. igrač dobro raspoloženom društvu u Hrvatskoj kući,  među kojem je bio i novinar Sportskih novosti, "objasnio" je Ivano Balić. Pokazujući na 16-godišnju Petru Ecclestone Balić je rekao kako je Vuk (kako je nazvao Vukovića) dobio poziv od mlade dame.

Dok su se rukometaši pozdravljali s Berniejem, netko iz društva je priupitao šefa Formule 1 sviđa li mu se Drago Vuković i bi li volio imati takovog zeta. Uz osmijeh Bernie je odgovorio da je Vuković odličan, fin i pristojan dečko te da ne bi imao ništa protiv da mu tako izgleda zet. Nakon toga Vuković je postao meta podbadanja cijelog društva.

"Nemojte me zezati, ma šta pričate! Pozvali su me na večeru i gotovo. Rekla je da sam jako simpatičan? Lijepo, ali što ću ja sad"- rekao je sramežljivi Vuković. Dodao je da u Splitu ima curu s kojom je tri godine i izrazio zabrinutost da "sad nešto ne ispadne".

Društvo je zezalo Vukovića da je Petru, koja je cijelo vrijeme bila u društvu majke Slavice, osvojio novom frizurom. Mladi Splićanin se prije puta u Atenu ošišao na nulericu.

Izvor fotografije: FaH

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara